|
Szanowni Państwo
Nasza firma powstała 15 maja 1999 roku, przez ten czas zdobywając wieloletnie doświadczenie w organizowaniu różnego rodzaju przyjęć oraz cateringów.
Przy doborze menu dla Państwa bierzemy pod uwagę rodzaj przyjęcia, na jaka okazje ma być przygotowane.
Stanowimy ZESPÓŁ ludzi z wieloletnim doświadczeniem, dzięki czemu unikacie Państwo rozczarowań związanych ze współpraca z niekompetentnym wykonawca. Największą nagroda są dla nas opinie Gości oczarowanych i zachwyconych uroczystością, która mamy nadzieje wykonać dla Państwa.
Pragniemy nadmienić, że z naszej oferty cateringowej korzystał m.in Urzad Miasta Zawiercie oraz Gmina Myszków. Organizowaliśmy przyjęcia cateringowe z takich okazji jak Europejskie Dni Zawiercia, Dni Myszkowa czy Gali Promotor Myszkowa.
Pragniemy zaznaczyć, że nasze potrawy sporządzane są z wysokiej jakości składników i przygotowywane zgodnie z europejskimi normami HACCP.
Jak działamy?
- Umawiamy się z Państwem na spotkanie w trakcie którego przedstawiacie swoje życzenia i pomysły, liczbę Gości.
- Na następnym spotkaniu proponujemy kilka wariantów menu oczkując na Państwa sugestie bądź też akceptacje.
- Możliwość przygotowania oferty również na podstawie wywiadu telefonicznego lub zapytania e-mail
Poniżej przedstawiamy kilka propozycji menu cateringowego:
:
- plejada wędlin i serów
- tartinki-kanapeczki koktajlowe (z szynka, z salami, z tuńczykiem, z sardynka, z pasta kawiorowa, wegetariańskie, z łososiem),
- babeczki faszerowane sałatkami lub pastami
- sałatki : hawajska z kurczakiem, grecka, jajeczno- serowa, nicejska z tuńczykiem, meksykańska, diabelska z szynką
- koreczki koktajlowe (z kabanosem, z żółtym serem, z piklami, z oliwkami),
- szaszłyki owocowe
- łódeczki z jaj faszerowane
- jajka z kawiorem
- volevanty z pastą z suszonego pomidora lub kawiorową
- śledź w aromatyzowanym oleju z kaparami
- tymbaliki drobiowe
- tymbaliki łososiowe
- rolsy szpinakowe z serkiem i łososiem
- rolsy z tortilli z kurczakiem i warzywami
- francuska deska serów
- koktajl z krewetek i awokado
Dania na ciepło:
Przystawki
- Rosół z makaronem
- Aksamitny krem z pomidora z grzankami i śmietaną
- Krem z czerwonego buraka ze słonecznikiem i śmietanką chrzanową
- Żurek jurajski na własnym zakwasie z jajkiem i kiełbasą
- Barszcz czerwony z krokietem/uszkami
Dania główne:
- Zestaw mięs: karczek z pieca w sosie własnym, schab faszerowany warzywami i serem, ziemniaki, kluski śląskie, zestaw surówek
- Kotlet de volaille, ziemniaki, zestaw, surówek
- Marynowana roladka z kurczaka nadziewana mięsem wołowo-wieprzowym, kluseczki gnocchi, sos prowansalski, sałatka ogrodowa
- Schab pieczony z wędzoną śliwką, kluski śląskie, zestaw surówek
- Tradycyjny duży schabowy, ziemniaki, kapusta zasmażana
- Szaszłyk z polędwicy wieprzowej, ryż z warzywami, sałatka, mini grecka
- Polędwiczki wieprzowe w sosie z zielonego pieprzu, gnocchi, surówka
- Roladka z piersi z kurczaka faszerowana pieczarkami i serem, ziemniaki, surówka
- Śląska rolada wołowa lub schabowa, kluski śląskie, modra kapusta
- Pstrąg jurajski w papilotach faszerowany warzywami, czosnkiem i masłem serwowany do wyboru z talarkami, ryżem, kaszą pęczak oraz surówką
- Filet z sandacza lub dorsza z pieczonymi ziemniakami, surówka
Do w\w menu oferujemy szeroki wybór importowanych win z całego świata oraz win regionalnych. Podajemy napoje zimne i gorące.
Istnieje możliwość zamówienia mięs na grilla oferujemy takie specjały jak: szaszłyki, karkówka, schab z boczkiem, schab w ziołach, filet z kurczaka, polędwiczki wieprzowe
Kontakt:
Koordynator do spraw cateringu oraz imprez okolicznościowych:
manager Krystian Żórawski tel: +48 606 964 711 e-mail: krystianzorawski@interia.pl
|
|
|